Prijzen

Wil je graag een kostenindicatie voor het laten plaatsen van een veranda of terrasoverkapping. Via Verandabedrijf ontvang je geheel vrijblijvend meerdere offertes die je op je gemakje kunt vergelijken.

Verschillende factoren

De prijs van een veranda is van te veel factoren afhankelijk om gemakkelijk een prijsopgave te kunnen geven. De grootte van de veranda, materiaal en zelfs het huis waar de veranda aangebouwd wordt hebben invloed op de prijs. Wel kan worden gezegd dat hout het goedkoopste materiaal is voor een veranda, gevolgd door aluminium. Kunststof is het duurste materiaal in aanschaf. Kunststof pakt echter op termijn vaak voordeliger uit doordat het niet onderhouden hoeft te worden.

Indicatie

De prijzen van veranda’s zijn dus afhankelijk van vele factoren. Een veranda op zich is namelijk niet altijd het duurste onderdeel wanneer je een veranda wilt laten bouwen. Je moet namelijk ook rekening houden met andere kosten, zoals fundering en graafwerk. Deze kosten verschillen per locatie. De prijs van alleen een veranda zit tussen de 1000 en 100.000 euro. In het laatste geval moet je denken aan een kunststof veranda van 100m2 in een moeras.

Wil je weten wat de veranda die jij in gedachten hebt gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en je wensen waarna we met een betrouwbare prijsopgave komen.

Offertes